Over ons

Over de mensen achter deze website
Over het ontstaan van deze website
Over unieke en bijzondere flexwerkplekken
en waarom wij deze verzamelen

Over ons

Deze website is gemaakt door Diana, Marije, Judith, Kylian en Thijs. Zij werken bij BuitenBusiness en verzamelen hiervoor al meer dan 10 jaar bijzondere en inspirerende vergaderlocaties in de natuur. Inmiddels is een unieke collectie verzameld van echte Inspiratie-Locaties waar je vaak alleen met je eigen groep kunt verblijven, zonder dat er andere gasten aanwezig zijn. Locaties waar je de rust en ruimte vindt om met je team samen te zijn om te vergaderen, trainen, teambuilden, brainstormen...

Het ontstaan van deze website

Het idee voor deze website lag al jaren ergens achter op de plank bij BuitenBusiness. Te druk met de dagelijkse werkzaamheden om er echt iets mee te doen. Totdat plotseling het Corona-virus vergaderend Nederland stil legde. En iedereen gevraagd werd om van huis uit te werken. En eigenlijk niemand zich afvroeg hoe we dat allemaal moeten organiseren. Kinderen, huisdieren, de huishouding, tussendoor met de laptop op de bank of in bed, de baas die vraagt wanneer het verslag eindelijk af is maar je kind heeft je ook nodig en je hebt al zo'n pijn in de rug door een slechte houding... wie zegt dat thuiswerken fijn is? Toen kwam het aanbod van een Inspiratie-Locatie: kom maar bij ons werken. Hier heb je rust en ruimte, de hele locatie voor jezelf alleen. Geen andere gasten, geen angst voor Corona. Goede WiFi, lekkere koffie, een gevulde koelkast en vooral... geen afleiding! En dat voor een hele fijne prijs. Het idee werd achter uit de kast gehaald, hoe fijn zou het zijn wanneer al deze unieke werkplekken gedeeld kunnen worden met al die mensen die deze plekken ook graag zouden gebruiken als werkplek?

Werk met plezier en steun de Inspiratie-Locaties

Wij (Diana, Marije, Judith, Kylian en Thijs) hebben heel hard gewerkt om je deze website aan te kunnen bieden. En we zijn nog lang niet klaar met het zoeken naar bijzondere en fijne flexwerkplekken. We hopen dat je geïnspireerd wordt door de unieke werkplekken die we tot nu toe hebben verzameld. We hopen dat deze flexibel te huren werkplekken zullen bijdragen aan je werkplezier.  We hopen dat je af en toe een dag (of meerdere dagen) gebruik wilt maken van zo'n mooie locatie. De flexwerkplekken op deze website worden voornamelijk gerund door kleine zelfstandigen. Zij hebben het zwaar in deze tijd. Door zo'n unieke werkplek te huren, verhoog je niet alleen je eigen werkplezier, maar steun je ook de locatie-eigenaren. Zij hebben je steun hard nodig. Want zeg nou zelf: deze unieke werkplekken kunnen we toch niet verloren laten gaan?

Waar je ook werkt, namens ons team heel veel werkplezier toegewenst!