Koetshuis Sloten, Amsterdam, Noord Holland
+ 10

Koetshuis Sloten

Wanneer thuiswerken niet lukt, dan biedt deze locatie de oplossing. Deze locatie is te boeken als (tijdelijke) werkplek, kijk voor de tarieven en de beschikbaarheid onder het tabblad “Reserveren". Heerlijke koffie en thee, rust en ruimte. Geen andere mensen om je heen, de perfecte plek voor jou om in alle rust te werken.

 

Deze locatie is te huur als individuele werkplek of tijdelijke kantoorruimte voor maximaal 4 personen in verband met de Corona-maatregelen. Er wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM, dit betekent dat er minimaal of geen personeel aanwezig is en dat men, wanneer er onverhoopt toch meer mensen aanwezig zijn, minimaal 1,5 meter afstand houdt.

 

Deze werkplek is geschikt voor:

* Werknemers die niet meer naar kantoor mogen en thuis geen goede en/of rustige werkplek hebben
* Duo’s of kleine teams (tot max. 4 personen) die samenwerken maar hiervoor niet terecht kunnen op kantoor
* Wanneer je op zoek bent naar een hele fijne tijdelijke werkplek welke per dag of dagdeel te huur is

Deze werkplek beschikt over:

* Privé parkeergelegenheid
* Privé werkruimte
* Koffie- en thee faciliteiten
* Supersnelle WiFi
* Op aanvraag: gevulde koelkast
* Op aanvraag: privé lunch
* Op aanvraag: privé diner

Wanneer thuiswerken niet lukt, kies dan voor deze fijne werkplek!

De geschiedenis

Het Koetshuis hoort bij de -voormalige- dokterswoning aan de straatkant. Eeuwenlang was dit huis op nummer 1301 het huis van de dorpsdokter van Sloten. In het Koetshuis stonden zowel de paarden als de rijtuigen. In 2006 kwamen de huidige eigenaren er wonen: voor het eerst in de geschiedenis geen arts(en). Zij renoveerden het Koetshuis in 2007 tot de huidige vergaderlocatie.  

Inrichting en sfeer

De inrichting is fris, de sfeer is warm en huiselijk. Zie de afbeeldingen. 

De flexwerkplekken

Er kan gebruik gemaakt worden van de keukenruimte met houten tafel beneden en/of de vergaderruimte boven. Ook heb je een eigen tuin tot je beschikking met vrij uitzicht over het weiland. 

Overige informatie

Wifi, beamer, projectiescherm, 2 flipovers, notitieblokjes & pennen inbegrepen. Er liggen wandelingen voor jullie klaar voor een eventuele korte break tussen de bedrijven door.

Eten en drinken

Wij werken samen met een tweetal cateraars voor ontbijt, lunch en/of diner. We bieden hiervoor een aantal mogelijkheden, maar weet dat we het altijd leuk vinden om een aanvraag op maat te verzorgen. 

Activiteiten

Flexwerken, filmen op locatie, producties, meetings voor max. 3 personen per ruimte

Ligging en bereikbaarheid

Koetshuis Sloten is misschien wel het best verborgen plekje van Amsterdam en tóch heel goed bereikbaar. Met een kwartier vanuit de binnenstad ben je er, met 'om de hoek' de A10, A4 en A9. 

Raadpleeg voor de bus en tram 2 even de actuele vertrek en aankomsttijden naar ons adres: Sloterweg 1301-A, 1066 CL Amsterdam

De mensen achter deze flexwerkplek

Eigenaar van het Koetshuis is de familie Hessels/Visser. De locatie wordt sinds 2007 geleid en gerund door Inge Post (locatiemanager) & Caroline van der Zanden is er in 2017 bijgekomen als (officemanager). 

Foto´s van Koetshuis Sloten

Ligging van Koetshuis Sloten

Koetshuis Sloten is misschien wel het best verborgen plekje van Amsterdam en tóch heel goed bereikbaar. Met een kwartier vanuit de binnenstad ben je er, met 'om de hoek' de A10, A4 en A9. 

Raadpleeg voor de bus en tram 2 even de actuele vertrek en aankomsttijden naar ons adres: Sloterweg 1301-A, 1066 CL Amsterdam

De faciliteiten van Koetshuis Sloten

Thema

Bijzonder en origineel
Huiselijk en sfeervol
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen
Super-de-luxe

Sfeer en beleving

Huiselijk
Landelijk

Eten & Drinken

Streekproducten

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Dichtbij vliegveld
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Reviews Koetshuis Sloten

Ervaringen met deze flexwerkplek? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Koetshuis Sloten? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met anderen
×
Sterren:
Naam:
Onderstaande flexwerkplek gebruikt::
Bericht:
5

Door: Schiphol Group

We hebben enorm genoten, ook van de hartelijke ontvangst, de heerlijke lunch etc. Als we ooit weer eens ‘naar buiten’ moeten dan weet ik jullie te vinden. Hopelijk tot snel ziens maar weer!
5

Door: UWV Accounting House

Hartelijk bedankt voor de goede zorgen. Mijn collega’s hebben genoten. Goed verzorgd en lekkere hapjes, prima geregeld. De boottocht vonden ze ook erg leuk en gezellig. Hartelijk bedankt en graag tot een volgende keer.
5

Door: Stadsdeel Oud Zuid Gemeente Amsterdam

Koetshuis Sloten biedt een heerlijke mogelijkheid voor heidagen of brainstormsessies. In Amsterdam zo’n buitenplek te vinden is uniek en daardoor inspirerend. Kortom een aanrader!
5

Door: ATvijf

Wat een fijne locatie, zo’n half uurtje rijden vanaf de binnenstad en met parkeermogelijkheid. Zowel binnen als buiten met uitzicht op de schapen, was het prettig werken en wat zijn we goed verzorgd: met goeie koffie, lekkere lunches en na iedere onderbreking was de tafel weer opnieuw aangevuld. We waren erg tevreden en mochten we weer een locatie nodig hebben, gaan we gewoon weer naar het Koetshuis.
5

Door: LVNL

Het was weer perfect! Heel erg bedankt voor de goede zorgen. Het blijft een heerlijke locatie (vooral het zonnetje maakte het compleet) met goede voorzieningen en een zalige lunch. Namens het hele team, bedankt voor alles!
Beoordeling

De gemiddelde beoordeling van deze flexwerkplek is 5 van de 5 sterren uit 5 reviews.

5 reviews
6

Deze locatie is geschikt voor 6 personen

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapkamers

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapplekken

2

Deze locatie beschikt over 2 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Landelijk gelegen aan de rand van Amsterdam

Flexplek midden in de natuur

Goed bereikbaar

Overheerlijke lunches, snacks & diners

Gratis parkeren

Door mij bekeken

Ook in de buurt