Hoeve de Haar, Ambt Delden, Overijssel
+ 7

Hoeve de Haar

Wanneer thuiswerken niet lukt, dan biedt deze locatie de oplossing. Deze locatie is te boeken als (tijdelijke) werkplek, kijk voor de tarieven en de beschikbaarheid onder het tabblad “Reserveren. “

Heerlijke koffie en thee, rust en ruimte. Geen andere mensen om je heen, de perfecte plek voor jou om in alle rust te werken.

 

Deze locatie is te huur als individuele werkplek of tijdelijke kantoorruimte voor maximaal 4 personen in verband met de Corona-maatregelen.

Er wordt gewerkt conform de richtlijnen van het RIVM, dit betekent dat er minimaal of geen personeel aanwezig is en dat men, wanneer er onverhoopt toch meer mensen aanwezig zijn, minimaal 1,5 meter afstand houdt.

 

Deze werkplek is geschikt voor:

  • Werknemers die niet meer naar kantoor mogen en thuis geen goede en/of rustige werkplek hebben
  • Duo’s of kleine teams (tot max. 4 personen) die samenwerken maar hiervoor niet terecht kunnen op kantoor
  • Wanneer je op zoek bent naar een hele fijne tijdelijke werkplek welke per dag of dagdeel te huur is

 

Deze werkplek beschikt over:

  • Privé parkeergelegenheid
  • Privé werkruimte
  • Koffie- en thee faciliteiten
  • Supersnelle WiFi
  • Op aanvraag: gevulde koelkast
  • Op aanvraag: privé lunch
  • Op aanvraag: privé diner

 

Wanneer thuiswerken niet lukt, kies dan voor deze fijne werkplek!

Foto´s van Hoeve de Haar

Ligging van Hoeve de Haar

De faciliteiten van Hoeve de Haar

Thema

Huiselijk en sfeervol

Sfeer en beleving

Huiselijk

Faciliteiten Vergaderlocatie

WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Reviews Hoeve de Haar

Ervaringen met deze flexwerkplek? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Hoeve de Haar? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met anderen
×
Sterren:
Naam:
Onderstaande flexwerkplek gebruikt::
Bericht:
5

Door: Ambiq

Qua locatie kan ik kort zijn: toplocatie, prima service en zeer gastvrij!
5

Door: Sanne ZML TWOG

Een prachtige locatie, buitenaf en toch centraal. Zorgt voor inspiratie! Meer dan voldoende ruimte om centraal te vergaderen, maar ook om ieder zijn weegs te kunnen gaan. Heerlijke verzorgde lunch en diner... Een echte aanrader!
5

Door: Eva EVADO

Op de Hoeve De Haar voel je de liefde voor detail, sfeer en schoonheid zodra je met de auto het erf op komt rijden. Een idyllische plek om helemaal tot je zelf te komen ver weg van alle drukte en dagelijkse zorgen. De hartelijkheid en gastvrijheid van Pieter en Francine geven je onmiddellijk een gevoel van thuiskomen alsof je een goede vriend of kennis bent die gezellig langskomt. Een echte aanrader voor iedereen. Voor mij was het zeker niet de laatste keer.
5

Door: Carmel College

We hebben het heerlijk gehad. Vandaag genieten de collega’s nog na van de locatie, de workshop en de gezelligheid. Het was een mooi toeval dat Martijn de kok was; veel collega’s hebben hem als leerling in de klas gehad. Nu waren de rollen omgekeerd. Dank voor de gastvrijheid en goede zorgen.
5

Door: Politie Twente

Namens het MT van de districtsrecherche wil ik jullie hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en goede zorgen. Heel veel geluk en gezondheid gewenst voor de toekomst.
5

Door: Medisch Spectrum Twente

We hebben genoten gisteren! Vanochtend nagekletst met enkele collega’s en we hadden het al over ‘onze’ honden….zo goed voelde het. Doordat het zo goed geregeld was door jullie (inclusief het weer) was het ook voor mij lekker relaxed meedoen met de groep. Ik hoefde nergens achteraan … Veel succes met jullie ‘buitenbusiness’ en ik zal het spiegelen met honden zeker aanraden.
5

Door: Jolandy HR Officer FOSECO

We hebben genoten van onze tijd in jullie Hoeve. Wat een pracht. De ligging, het groen, de oude eiken, de sfeervolle kamers met heerlijke bedden…. En jullie gastvrijheid. Graag hadden we nog even met een boek onder de eiken gezeten maar dat moeten we dan maar bewaren voor een volgende keer. Aan alles merk je dat de gastheer en -vrouw alle letters van gastvrijheid in hoofdletters schrijven. We komen zeker in de zomer nog een keer terug om dan te kunnen genieten van de ruimte, rust en weidse uitzichten.
5

Door: Marie France

Een prachtige locatie, mooie kamers, heerlijke bedden en oorverdovende stilte kun je regelen, maar de extra dimensie die jullie daaraan toevoegen met jullie hartelijke gastvrijheid, jullie leuke verhalen over de omgeving en Twickel maken een verblijf op Hoeve De Haar tot iets bijzonders. En niet te vergeten de culinaire capriolen van Pieter. We hebben ervan genoten.
Beoordeling

De gemiddelde beoordeling van deze flexwerkplek is 5 van de 5 sterren uit 8 reviews.

8 reviews
4

Deze locatie is geschikt voor 4 personen

7

Deze locatie beschikt over 7 slaapkamers

18

Deze locatie beschikt over 18 slaapplekken

3

Deze locatie beschikt over 3 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Sfeervol thuiswerken op een hoeve

Flexwerken midden in de natuur

Thuiswerkplek in het hart van Twente

Overnachtingsmogelijkheden

Ligging op landgoed Twickel

Door mij bekeken

Ook in de buurt